![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Westy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Vai atceraties, kad pa LNT raadiija paartuulkoto Pokemonu versiju ar latvieshu aktieriem ? Bija super, ko ? Vai gribeetu lai pa LNT vai arii TV3 buutu vairaak anime's, kuras tiktu paartuulkotas ar aktieriem ?
|
![]() ![]() |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
aj,man jau neliktos paaraak iteresanti skatiities anime Lv...
tad jau labaak RTL2,tie jaut tad vismaz taisa labu darbu un normaali dubo(vai kaa to raxta... ^^ ![]() liidzshim esmu redzeejis tikai mazzliet no lv dubiem un tas neizskatiijaas paaraak labi... Tas par to tresho digimon sezonu... aj,es jau neskatos to par lv kanaaliem (deelj taas lv valodas),bet taa jau man likaas maz briinums,ka tie no lnt(vai tas bija Tv3?) ir panjemuushi Jap. veriju... (Nevis taakaa pirmaas 2 sezonas to anglju versiju)... ... (Aizmirsa ko gribeeja raxtiit...) ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:11 |