![]() |
![]() |
Martins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 30-July 04 From: The World. Joprojām nevaru izlogoties. ![]() |
![]() Ir tāda 1999. gada PSOne spēle "Vagrant Story". Un ja man būtu jāizvēlas, tad šī būtu manu visu laiku mīļāko spēļu top trijniekā. Gan mākslas, gan sižeta dēļ. Neskatoties, ka ir pagājuši pieci gadi, kopš pirmo reizi to izspēlēju, tik vai tā pa laikam ielieku konsolē un paspēlēju. Es varētu daudz stāstīt, kas man šajā spēlē patīk, bet to varbūt vēlāk ![]() Pašlaik vienkāršs jautājums. Vai kāds no klātesošajiem ir spēlējis "Vagrant Story" un ko varat par to sacīt? P.S. Piedodiet, ja klātpieliktais zīmējums tāds paliels. -------------------- [ i miss you / but i havn't met you yet / so special / but it hasn't happened yet ]
|
![]() ![]() |
Martins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 30-July 04 From: The World. Joprojām nevaru izlogoties. ![]() |
Sniegamušu mežu es atceros gan. Mai arī besīja. Pirmajā iziešanas reizē, kad Ešlijs vēl tāds pavājš (nav bruņas sataisītas un savāktas burvestības) tur gāja diezgan grūti. Bet, ja paņēma karti un sāka zīmēt uz papīra kurp ved kura eja, tad varēja iziet galu galā. Pēc meža ir laba sižeta aina ar Sidniju un Grisomu, zo, ja tev ir kaut kur noglabāts, izvelc un pamēģini iziet.
-------------------- [ i miss you / but i havn't met you yet / so special / but it hasn't happened yet ]
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:06 |