![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Luudzu paliidziet izveeleeties forshu vaardu vienai meitenei 14 gados, lai pieregjistreetos otaku!!!
Kad pieregjistresies, vinja buus ciitiga anime ziimeetaaja!! ![]() APSOLU!!!! ![]() |
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
no_nickname
vai,ja iet pie sirds taads garaaks: es_nevareeju_izdomaat_nickname universaalais variants ir vnk uzrakstiit uz maziem papiiriishiem burtus (varbuut miiljaakos burtus,lai interesantaak XD),un izvilkt tik,cik burtu garu niku veelaas.buus lieliska burtu kombinaacija. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Ray |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tikai lai izvēlas gudri, jo ar niku tomēr nāksies sadzīvot visu atlikušo mūžu
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Ray @ May 6 2006, 16:49) Kaadas muljkjiibas! Lielaakaa dalja ir mainiijushi savus nick. Ir nelielas probleemas pieradinaat paareejos pie sava jaunaa nick, bet tie, kuri tev visvairaak ruup, pieradiis - vinjiem nekas cits neatliks. Vispaar, jo mazaak cilveeku paziisti, jo vieglaak mainiit nick. Es esmu mainiijis savu nick vairaakas reizes. Nav jau reaali taadu uubernicku izdomaat uzreiz. Bija vajadziigs laiks, lai saprastu, kas es iisti esmu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:48 |