![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(+Hachi+ @ May 9 2006, 12:39) ar reāliem (vismaz 8iem) piemēriem pasakiet, kura anime ir labāka par mangu, nevis tik triviāli paskaidrojumi kā man slinkums un nesaprotu, kas notiek (that's your problem, not manga's). Pilniibaa jebkura. Un tik subjektiivu atbildi prasoshus jautaajumus nav jeegas uzdot. Man teiksim manga shobriid ir ko vienkaarshi nosist laiku, kad nav ko dariit (manga, nevis scanlations), bet anime man ir izklaide. Man personiigi patiik, ja ir kraasas un dinamika, kustiiba. Manga lielaakoties ir vnk smukas bildiites, uz kuraam paskatiities. Un tas, starp citu arii variee no mangas kvalitaates (un manaa gadijumaa- daardziibas). Nevaru lasiit mangu kaa graamatu, tikai prieksh storyline, jo tas tomeer ir komikss. Anime turpretii piedaavaa zelta viduscelju- vari gan izjust storylainu, gan baudiit smuku animaaciju. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 17:51 |