![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
varbuut tad uzreiz leetaak uzrakstiit progu mobiilajiem un PDA kas supportee blutooth (java laikam bija visur, vai es maldos? neesmu nekaads spechuks mobiilo programeeshanaa), lai shie satur otakieshu datubaazi, un ja nejaushi redz kaadu blutooth ieriici, tad dpeec shiis datubaazes sameklee un piikst?
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:11 |