![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Laugh|nGMan |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Nezinu ar ko lai sāk . . . !
Dažas nedēļas atpakaļ novilku japāņu pilnmetrāžas multeni The Place Promised in Our Early Days (2004) (http://us.imdb.com/title/tt0381348/), kura bija sakodēta 2cd+ac3 ar x264. Sākumā īsti nepievērsu uzmanību šai relīzei līdz brīdim kad kāds jūzeris neiepostoja savu viedokli. Citēju: "x264 suits itself ideally to animation, inloop filtering and all. . . verdict on quality is...: I have never seen anything that could compare to this rip! Get this one!!! This SSAL rip may well be the best-looking anime rip I have ever seen. OK; it is! And forget about that DVD-R, it will definitely look pale in comparison." Es nenocietos un tai pat vakarā sāku lejuplādēt ar eMule. Nākamās dienas vakarā stuffs jau atradās uz mana hdd. Bildes kvalitāte bija super skaidra un krāsas košas. Neko tml pirms tam nebiju redzējis. Parakņājoties pa korejiešu nfo failu saitiem ieraudzīju ka diezgan daudz grupas izmanto šo kodeku, pārsvarā kodējot animes. Uzspēju ievērtēt arī GitS.2ndGIG.Log1.x264.ac3-ssal 1cd relīzi. Neredzēju nevienu makrobloku Varu saderēt ka x264 nākotne rakstāma gaišiem burtiem. Diskusija diez vai šeit izvērsīsies ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Man šis kodeks galīgi nepatīk. KAA izlaida sērijas Xvid tādā pati labā kvalitātē. Kāpēc vajadzēja pāriet uz šito stulbo jaunu kodeku. Nekādu starpību neredzēju starp Xvid uztaisītām sērijām un h264. Xvid varēja visur skatīties (uz jebkuras aparatūras) un AMV ar jebkuru programmu taisīt. Tagad, dēļ h264, jāliek tas stulbais CCCP, kurš liek stulbo fddshow, kuru vajag tikai dēļ h264. Viss pārējais, ko tas fddshow dara, nekam neder.
![]() Secinājums: h264 s.cks. ![]() Xvid - laba kvalitāte. Priekškam vēl labāka vajadzīga?... izgudrot kaut kādus jaunus kodekus, kuri tikpat labi rāda, bet nekur nevar tos normāli paskatīties. Lai zinātniskās laboratorijas un militārās iestādes taisa un izmanto priekš sevis. Anime bija ļoti labi skatīties ar xvid un varējo jebko darīt ar šiem failiem. h264 visu sabojāja. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 12 2006, 17:08) Man šis kodeks galīgi nepatīk. KAA izlaida sērijas Xvid tādā pati labā kvalitātē. Kāpēc vajadzēja pāriet uz šito stulbo jaunu kodeku. Nekādu starpību neredzēju starp Xvid uztaisītām sērijām un h264. Xvid varēja visur skatīties (uz jebkuras aparatūras) un AMV ar jebkuru programmu taisīt. Tagad, dēļ h264, jāliek tas stulbais CCCP, kurš liek stulbo fddshow, kuru vajag tikai dēļ h264. Viss pārējais, ko tas fddshow dara, nekam neder. ![]() Secinājums: h264 s.cks. ![]() Ja tu neredzi kvalitātes atšķirības starp H264 un xvid tad laikam tev ir 14" CRT 15 gadus (vismaz) vecs monis. FDDSHOWs spēlē VISU. Uzliekot CCCP vispār nevienu citu kodeku/kodekpaku man vairs nevajag. Un viņi pastāvīgi viņu uzlabo. Vai tik vēl Win9x nelieto? QUOTE(Hikaru @ May 12 2006, 17:08) Xvid - laba kvalitāte. Priekškam vēl labāka vajadzīga?... izgudrot kaut kādus jaunus kodekus, kuri tikpat labi rāda, bet nekur nevar tos normāli paskatīties. Lai zinātniskās laboratorijas un militārās iestādes taisa un izmanto priekš sevis. Anime bija ļoti labi skatīties ar xvid un varējo jebko darīt ar šiem failiem. h264 visu sabojāja. TEV nav vajadzīga. Nevispārini. Ja neredzi kvalitātes starpību, tā ir tava problēma. Nu un šitā pērle no tevis mani vispār nobeidza: QUOTE(Hikaru @ May 12 2006, 17:28) Ir bijusi iespēja salīdzināt? ![]() Nē toč, vai nu saule ļoti karsta vai nu kāds lieto kaut ko ļooooti spēcīgu... Kaut gan cita tipa postus no Hikaru kā vienu vienīgu žēlošanos, man nav nācies redzēt... -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:05 |