![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
orx |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 26-July 04 ![]() |
NU tad tā, kura no šīm filmām jums patīk vislabāk
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ok, Nortons ir savas paaudzes viens no dramatiskaakajiem varonjiem, spozjs raksturlomu teelotaajs, tacju pati filma man liekas nedaudz pasekla. Nevar cilveeks padziivojot cietumaa tik radikaali mainiit uzskatus par dziivi, un ja var tad to vajag adekvaati paraadiit. Uzskatu, ka no sjii materiaala vareeja uztaisiit daudz labaaku filmu (arii sjii nav slikta, jo vismaz pieskaraas neonacisma probleemaam). Vispaar interesants ivi labaako filmu saraksts. Dalju no taam es par savaam iecieniitaakajaam nesauktu, tacju Magnolija, Lost in Translation un daljeeji Donijs Darko un American beauty ir veertiibas. Pretenzijas ir pret Vanilla sky, manupraat, Kruuzs un "Kruuze" sjajaa filmaa vienkaarsji "haltuuree". Iistaa filmas veertiiba ir taas muuzika (iipasji man kaa Sigur Ros piekriteejam). Diivaini, ka sarakstaa paraadaas Elephant man, nevis kaada cita no Lincja filmaam, man starp taam pat gruuti izskjirt kura patiik vairaak (iznjemot varbuut vieniigi Dune, paarpratums ne filma). -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:31 |