![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Laugh|nGMan |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Nezinu ar ko lai sāk . . . !
Dažas nedēļas atpakaļ novilku japāņu pilnmetrāžas multeni The Place Promised in Our Early Days (2004) (http://us.imdb.com/title/tt0381348/), kura bija sakodēta 2cd+ac3 ar x264. Sākumā īsti nepievērsu uzmanību šai relīzei līdz brīdim kad kāds jūzeris neiepostoja savu viedokli. Citēju: "x264 suits itself ideally to animation, inloop filtering and all. . . verdict on quality is...: I have never seen anything that could compare to this rip! Get this one!!! This SSAL rip may well be the best-looking anime rip I have ever seen. OK; it is! And forget about that DVD-R, it will definitely look pale in comparison." Es nenocietos un tai pat vakarā sāku lejuplādēt ar eMule. Nākamās dienas vakarā stuffs jau atradās uz mana hdd. Bildes kvalitāte bija super skaidra un krāsas košas. Neko tml pirms tam nebiju redzējis. Parakņājoties pa korejiešu nfo failu saitiem ieraudzīju ka diezgan daudz grupas izmanto šo kodeku, pārsvarā kodējot animes. Uzspēju ievērtēt arī GitS.2ndGIG.Log1.x264.ac3-ssal 1cd relīzi. Neredzēju nevienu makrobloku Varu saderēt ka x264 nākotne rakstāma gaišiem burtiem. Diskusija diez vai šeit izvērsīsies ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Taka:
Man atshkjiriibaa no citiem nav gruutiibu pasham regjistreet tos kodekus kurus es pats gribu un pasham vinjus sakonfigureet, un defaultais CCCP tomeer nav pats labaakais variants, ja grib izraut vismazaak resursus prasoshu kombinaaciju reizee ar visaugstaak iespeejamo kvalitaati. Taa nu vinjsh ir esmu paarliecinaajies pashrociigi, jo CCCP uzliekot viss aiziess, bet liidz ar rukaashanu arii resursi kaut kur pazuud. UN tieshi ar CCCP fddshow bijushas probleemas, nevis ar to kas tika vilkts pashrociigi un pashrociigi arii instaleets. Haali Media Spliters (arii to spiezh instaleet CCCP) man pieriebaas ar to ka vinjsh nav savienojams ar MPC un ZoomPlayer taadeejaadi ieseezhoties RAM un eedot resusursus kaa atsevishkja aplikaacija (fddshow ir tieshi taapati probleema nevajadziigi daudz soft liimenii postprocesing funkciju kuras tikai eed resurus, arii jamais seezh atminjaa kaa atsevishkja aplikaacija), nebija savietojamas audio un subu stream switch funkcijas. CCCP ir tikai un vieniigi preksh tiem kuri nejeedz pashi izveeleeties un saregjistreet codec'us un filtrus. Varu droshi apgalvot ka K-lite Mega Codec Pack ir ideaals shnii zinjaa piedaavaajot NEVISS kaada izveeleetu ieprieksh nokonfigureetu kodeku kopumu, bet gan ljaujot pie instalaacijas izveeleeties cik daudz kodekus(Encoder/Decoder) instaleet, kuru prioritaati arii veelaak var uzstaadiit un mainiit ieksh MPC atkariibaa peec vajadziibas. Varu galvot uz personiigas pieredzes pamata, ka agri vai veelu naaksies saskarties, ka lai atskanjotu ko konkreetu var naakties nedaudz mainiit filtru kombinaaciju, lai atspeeleetu kaadu konkreetu formaatu vai iipashi encodeetu meediju, kuru atshkanjot bez artefaktiem varees tikai un vieniigi ar iipashu filtru. No saviem vaardiem es neatkaapshos - CCCP ir drankjiigs ar to ka piedaavaa juuzerim kodeku/filtru kombinaaciju, kas der Dummy Proof atspeeleeshanai, bet nekaadaa gadiijumaa neder, ja grib buut noteiceejs un valdnieks paar saviem kodekiem un tas kaa vinji uzvedas. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ May 13 2006, 08:08) Taka: No saviem vaardiem es neatkaapshos - CCCP ir drankjiigs ar to ka piedaavaa juuzerim kodeku/filtru kombinaaciju, kas der Dummy Proof atspeeleeshanai, bet nekaadaa gadiijumaa neder, ja grib buut noteiceejs un valdnieks paar saviem kodekiem un tas kaa vinji uzvedas. Noteicēji un valdnieki par saviem kodekiem anyway liks savu super special kodeku kombeni un reģistrēs to ar rokām izmantojot regsrvr32 ![]() Vai arī paši kompilēs. CCCP kā reiz ir domāts enduserim, kurš negrib visu likt ar rokām. Nejauc visus vienā putrā. Kā reiz kodeku ziņā es piekopju enduser pieeju jo neredzu jēgu pusdienu ņemties konfigurējot ar rokam n-desmit kodekus -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:59 |