![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Laugh|nGMan |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Nezinu ar ko lai sāk . . . !
Dažas nedēļas atpakaļ novilku japāņu pilnmetrāžas multeni The Place Promised in Our Early Days (2004) (http://us.imdb.com/title/tt0381348/), kura bija sakodēta 2cd+ac3 ar x264. Sākumā īsti nepievērsu uzmanību šai relīzei līdz brīdim kad kāds jūzeris neiepostoja savu viedokli. Citēju: "x264 suits itself ideally to animation, inloop filtering and all. . . verdict on quality is...: I have never seen anything that could compare to this rip! Get this one!!! This SSAL rip may well be the best-looking anime rip I have ever seen. OK; it is! And forget about that DVD-R, it will definitely look pale in comparison." Es nenocietos un tai pat vakarā sāku lejuplādēt ar eMule. Nākamās dienas vakarā stuffs jau atradās uz mana hdd. Bildes kvalitāte bija super skaidra un krāsas košas. Neko tml pirms tam nebiju redzējis. Parakņājoties pa korejiešu nfo failu saitiem ieraudzīju ka diezgan daudz grupas izmanto šo kodeku, pārsvarā kodējot animes. Uzspēju ievērtēt arī GitS.2ndGIG.Log1.x264.ac3-ssal 1cd relīzi. Neredzēju nevienu makrobloku Varu saderēt ka x264 nākotne rakstāma gaišiem burtiem. Diskusija diez vai šeit izvērsīsies ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ May 13 2006, 02:01) FDDshow manuprāt ir dranķīgs ar to ka nogrūž lielu daļu papildu filtru uz cpu un tādējādi bremzē sistēmu, rezultātā viss atkarājas no procesora jaudas. Vēl viena lieta man fddshow, kas nepatīk ir tas ka šis grib darīt visu citu ko viņam nevajag darīt, bāzt pa savam visus overlay ko var izdarīt arī kāds 3ais filtrs, kas tam ir specializējies un patērē mazāk resusursus. CCCP paka manuprāt ir dranķīga tanī ziņā ka viņa uzbāž jūzerim fddshow. Ievērteeshanai par jauno standartu kodēšanā iesaku novilkt šito traileri un pačekot nākotnes encode iespējamās kvalitaates HDTV AVC (118.4 MB) AVC/H.264 Resolution: 1920x1080 Duration: 2:30 min A uz ko citu tas var nogrūzt filtrus? gpu? Ne visiem ir tik jaudīgas videokartes, lai tas būtu populārs paņēmiens. Domā citi kodeki filtrus savādāk - ne ar cpu palīdzību? Overleya gaišuma regulēšana gan netiek nogrūzta uz cpu. Tā ir videokartes fīča (līdzīgu efektu var panākt nvidia draiveru propertijus, kur var overlaya gaišumu pieregulēt globāli visai windai). Lai nu kā, bet man ar ffdshow video ir spēlējis uz tik švakiem veciem celeron'iem, uz kuriem jebkurš cits kodeks ir acīmredzami iebremzējis. QUOTE(bladez @ May 13 2006, 10:40) 3.kārt. Līdz šim nedzirdēju nevienu sūdzamies ka h.264 kodeks domāts tikai uz jaunajiem datoriem. TAGAD DZIRDAT. Man ir diezgan jaudīgs 1.1Ghz kompis, bet vai man būtu jāpērk par dārgu naudu jauns procis, lai tikai palaistu stulbu h.264 kodeksu??? Tieši sādus pašus vārdus es kādu laiku atpakaļ dzirdēju no daudziem paziņām, kad sāka palikt populārs divx/xvid - kāpēc ir jāpērk par dārgu naudu jauns procis, ja jau parasts VCD (mpeg-2) visu rāda? QUOTE(ETM @ May 13 2006, 10:58) Un apzinoties to, ka vidusmeera teljukam tekselju ir mazaak kaa vidusmera monitoram, kavalitaate juutami atskjiiraas. Tekselis un pikselis ir dažādas lietas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:01 |