IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> WOLF SONG, SI GADA BUFED LARPS
soirvakt
post May 11 2006, 07:54
Post #1

Jinushi
**

Group: Chuunin
From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos...

Vēsture

Kontinentā Drakonija sākumā dzīvoja elfi, gudrākie un godīgākie radījumi, kādi tajā kontinentā bija redzēti, jāatzīst, ka pārējie, kas dzīvoja tajā kontinentā, bija tikai meža dzīvnieciņi, tā ka viņiem nebija īpaši jānopūlas, lai viņi būtu gudrākie un godīgākie (tuvākie sekotāji bija zaķi). Tā nu viņi tur dzīvoja mierā un saticībā līdz uz Drakoniju pārvācās cilvēki. Viņi meklēja jaunas vietas, kur izvietoties un izplatīt savu ietekmi. Drīz cilvēki uzsāka karu ar elfiem, kas gan nevilkās ilgi, jo cilvēki bija pakļāvuši elfus un nostrādināja tos tāpat kā rūķus. Paverdzinātā rase šādi dzīvoja simtiem gadu, un cilvēki pa to laiku izplatījās šajā kontinentā, līdz bija kolonizējuši gandrīz visu Drakoniju, bet tad uz šejieni atpeldēja orku un troļļu ordas, kas izsēdās kontinenta rietumu daļā. Cilvēki, daudz nedomādami, mēģināja pakļaut arī orkus, bet sastapās ar nebijušu pretestību. Orki bija ļoti labi bruņoti un lieliski karotāji. Drīz vien cilvēki bija iztērējuši visus savus resursus un vairs nespēja noturēt orkus reģionā, kuru viņi apdzīvoja, kur nu vēl uzbrukt viņiem. Tā nu orki dažu mēnešu laikā iekaroja visu kontinenta rietumu daļu. Beidzot cilvēki lūdza orkiem mieru, kam orki arī piekrita. Pa to laiku elfi, redzot, ka cilvēkiem iet skarbi, sāka veidot pretošanās kustības, kuras cilvēki nespēja apspiest, jo tiem bija nepieciešami resursi karam pret orkiem, un cilvēki pasludināja elfus par brīviem un neatkarīgiem un iedeva viņiem nedaudz zemes, kur dzīvot. Tā nu arī šīs rases dzīvo kādus 50 gadus nosacītā mierā, protams, savā starpā kasoties un nevarot sadalīt pilnīgi neko.

Rases

Orki un troļļi

...kaadreiz dziivoja uz milziigas salas, ko pashi deeveeja par Westfalu. Tie kopā izveidoja daudzus klanus, kuri nemitiigi savaa starpaa karoja, meegjinot izniicinaat cits citu... liidz vienaa momentaa milziigais rituaals, ko troljlji veica, nogaaja greizi un nogremdeja visu salu triju dienu laikaa. Sho dienu laikaa klani savacas vienkopus pilniibaa aizmirsa visus konfliktus un steidziigi devaas mekleet citu vietu, kur dziivot. Tie atrada Dragoniju, kur ari apvienojaas viena milziigaa armijaa, jo bija jaakaro pret cilvekiem.
Vinju vecaas parazhas palika nemainiigas: vadoni izveleejaas turniiraa pec principa, ka turnira uzvereetajs ari ir speeciigaakais un vislabaakais vadonis. Kad kaads apgalvoja, ka vadonis ir vaajsh un nespeejiigs valdiit, tika aatri uzriikots turniirs, kur ari noskaidroja, kursh ir iistais vadonis. Lai gan tadi gadiijumi ir reti, jo visi ciena vecaas parazhas. Troljlji pa to laiku nodarbojaas ar visaadaam magjijaam un rituaaliem, kas vinjiem arii labi padevaas. Vadonim staaveja blakus viedais trollis, ar ko vinjsh konsulteejaas, kaa labaak dariit.

Cilvēki un rūķi.

Cilveeki kontinentu apdziivo veel joprojaam bet ir zaudejusi lielu dalju savas varas. Vinjiem ir izveidota liela karaljvalsts, kuru paarvalda viens karalis un kura ir sadaliita vairaakos novados, no kuriem tiek iekaseetas nodevas. Karalim ir pakljauta visa armija, kas arii dibina kaartiibu. Katraa novadaa tiek ieveeleets kads gubernators (kas var buut tikai un vieniigi cilveeks), kursh arii parvalda visu to regjionu ar karalja pieshkjirtaas armijas paliidziibu.
Ruukji tika ievesti Draakonija kaa vergi, kas cilveeku labaa straadaaja shahtaas. Kara laikaa ruukji ar orkiem kljuva nedaudz briivaaki, bet tie veel joprojaam ir atkariigi no cilveekiem.
Tagad vinjiem ir ljauts neesaat ierochus un brunjas un tie sanjem nelielu maksu par straadaashanu shahtaas.

Elfi un druīdi.

Elfi veel joprojaam ir gudraakie un godiigaakie no mazajiem mezha diivainiishiem, bet diemzheel tikai no mezha diivainiishiem, jo dazhs labs orks ir gudraaks par elfu. Peec atbriivoshanaas no cilveeku juuga vinji ir iemacijushies diezgan labi ciiniities mezhos, bet peedeejo 50 gadu laikaa ir atgriezushies pie piipeshanas un visu laiku ir appipejushies un dziivo saskanjaa ar dabu, nemiil kontakteeties ar cilveekiem un orkiem, jo uzskata ka vinji nezin iisto dziives jeegu un ka vinji ir tik stulbi ka vinjiem nav nemaz veerts to meegjinaat skaidrot.
Druiidi ir nesen atmodinaati no vinju dziljaa miega, kas driizaak jau lidzinaajaas komai un tagad veic visaadus rituaalus , lai atjaunotu karaa izpostiitos mezhus kaa arii nemitiigi piipee un leenaam apspriezhoties domaa ko dariit.

Gaidam visadus jautajumus uz kuriem ari meginasim atbildet

un tuvakajas dienas ari tiks ielikts kautkas par noteikumiem

WolfSong oficiālā mājaslapa WOLF SONG

NOTIKS OKTOBRA SKOLENU BRIVDIENAS

--------------------
[size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
soirvakt
post May 13 2006, 14:46
Post #2

Jinushi
**

Group: Chuunin
From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos...

speles laiks netika mainic un gan tn3 gan ari tnc man personiski bija silti un etm ja tev ir
bijis tik loti augsti tad varbut atrodi bialogisko silditaju

--------------------
[size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
soirvakt   WOLF SONG   May 11 2006, 07:54
ETM   OKTOBRII? Da kas juus slimi vai? siltaa laikaa nev...   May 11 2006, 13:03
minta   man ljoti interesee tie teerpi... kas tad buutu ja...   May 11 2006, 13:15
Ayumi   mani ieintresēja šī padarīšana. Piekrītu ETM, Vai ...   May 11 2006, 15:15
soirvakt   pedejais noteikumu jauninajums Kā uzvesties polig...   May 11 2006, 19:40
soirvakt   etm ta ka sovasar jau ir planotas vismaz 4 speles ...   May 11 2006, 19:46
ETM   jaa, es biju uz tn oktobrii. un jaa, es atceros ci...   May 11 2006, 23:48
edg   Varbuut mans vaards sarunaa par aukstu laiku neko ...   May 11 2006, 23:52
ETM   edg, es to4 zinu ka es seedeeju divos dzemperos un...   May 11 2006, 23:57
edg   Slapjaas zekjees mazliet velk aukstums gan, jaa. M...   May 12 2006, 00:02
ETM   Da kush! Nejauc monstraalo secret plan! E...   May 12 2006, 00:23
minta   :D es gribu buut druiids... vareeshu slinkot un pi...   May 12 2006, 00:48
Naktspukjiite   Mwahahahaha... Es jau neteikšu, ka dažiem teltī bi...   May 12 2006, 08:38
ETM   O, jaa piekoshanaas jau daudz ko sekmee. Forshi ka...   May 12 2006, 11:57
Naktspukjiite   Kurš tad pārmeta? :lol: Jebkurā gadījumā: TRĪS E...   May 12 2006, 12:26
soirvakt   speles laiks netika mainic un gan tn3 gan ari tnc ...   May 13 2006, 14:46
Lust   Kur var izlasiit speeles gaitu. A to es neierubijo...   May 13 2006, 20:54
soirvakt   speles gaitu nevar izlasit jo ta tiks veidota spel...   May 14 2006, 18:27
ed_soprano   ppar shaadu ko dzirdu pirmo reiz ,.taapeec es neir...   May 14 2006, 21:52
edg   Nekas daudz tur nav vajadziigs. Kaut kaadi lati pa...   May 14 2006, 23:11
Church   cigaretes, seerkocinji un prezervatiivi. ;>   May 14 2006, 23:41

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 18:08