![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Laugh|nGMan |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Nezinu ar ko lai sāk . . . !
Dažas nedēļas atpakaļ novilku japāņu pilnmetrāžas multeni The Place Promised in Our Early Days (2004) (http://us.imdb.com/title/tt0381348/), kura bija sakodēta 2cd+ac3 ar x264. Sākumā īsti nepievērsu uzmanību šai relīzei līdz brīdim kad kāds jūzeris neiepostoja savu viedokli. Citēju: "x264 suits itself ideally to animation, inloop filtering and all. . . verdict on quality is...: I have never seen anything that could compare to this rip! Get this one!!! This SSAL rip may well be the best-looking anime rip I have ever seen. OK; it is! And forget about that DVD-R, it will definitely look pale in comparison." Es nenocietos un tai pat vakarā sāku lejuplādēt ar eMule. Nākamās dienas vakarā stuffs jau atradās uz mana hdd. Bildes kvalitāte bija super skaidra un krāsas košas. Neko tml pirms tam nebiju redzējis. Parakņājoties pa korejiešu nfo failu saitiem ieraudzīju ka diezgan daudz grupas izmanto šo kodeku, pārsvarā kodējot animes. Uzspēju ievērtēt arī GitS.2ndGIG.Log1.x264.ac3-ssal 1cd relīzi. Neredzēju nevienu makrobloku Varu saderēt ka x264 nākotne rakstāma gaišiem burtiem. Diskusija diez vai šeit izvērsīsies ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Revol @ May 13 2006, 14:35) Mani ljoti intereseetu kas ir tie shie filtri kuri tiek nogruusti uz CPU, un overlay pilniigi nekaadaa veidaa nav saistiiti ar fdshow, vieniigasi ko tas dara ir noraadiit ko izmantot atteela rendereeshanai - overlay mixer, VMR7, VMR9, Haali renderer - paareejais ir jau citaas rokaas, ffdshow pats neveido overlayus Ok, iespeejams netaa izteicos, bet redzi, lietojot ar fddshow pilniigi tos pashus YUV Overlay tos kurus man atbalsta mana GF4200Ti ar jamo praadaas bremze (ne tikai H.264, bet arii WMV9 pie liela bitrate, kas agraak gaaja smeereeti), neesmu specs un doom9, lai arii tomeer lasu, es pachekojot procesus redzu kaa tiek nogruziits videeji mans CPU, secinaajums - jams eed vairaak resursus, fddshow man bija vajadziigs tikai un vieniigi H.264 saakotneejai atspeeleeshanai. Mulkjis buudams nepamaniiju, ka shis pa defaulto paarnjeema daudz citu funkciju uz sevis (kuras man aizvietoja jau pirms tam defaultais Gabest Matroska splitter) - Subu un Audio stream paarsleegshanu, pie reizes arii uzliekot sev 00808002 meritu taadeejaadi arii atrubiijot manu CyberLink Audio Decoder (es tieshaam nejeedzu kaada hrena peec shis man tagad uzbaazis maximaalo meritu Core [ja pareizi atceros] Decoderim preksh Mpeg2 Audio Stream dekodeeshanas). Sorry, bet shitaadu patvaljiibu es neesu gatavs piecies! Uz doto momentu Cyberlink manupraat ir vislabaakais pieejamais decoderis Mpeg2 stream uz 7.1 skanju sisteemas. Vinjam ir dazhi truukumi, bet paareejiem ir tie pashi un veel kaudze citu. QUOTE Haali Media Spliters nav pilniigi nekaadu savietojamiibas probleemu nedz ar MPC [tur gan lai izmantotu haali spliteru ir jaaatsleedz iebuuveetie gabesta spliteri], nedz ar ZoomPlayer, Haali Media Spliters ir pashlaik labaakais mkv spliters, atbalstot visvairaak taa iespeeju, neproblemaatisks MP4 spliters, pashlaik labaakasi ogm spliters, un tiem kam gribas alternatiiva MS avi spliteram. Ar savietojamiibu ir domaats, ka es uz fullscrean nospiezhot labo pogu varu normaali switchot audio/subu stream'us, NEVIS lienot uz tray un caur turieni mekleet kaut kaadas funkcijas (fddshow tieshi tas pats). Man nekad nav bijushas probleemas ar jakobi iebuuveeto subu switcheri, tur var izdariit visu un veel vairaak nekaa vajag. Visi subi lai kaadi arii tie buutu, ja vinji bez bug'iem un pareizi noformateeti, bez kljuudaam, tad iebuuveetais MPC subu switcheris ir ideaals. Secinaajums: Opcijaam un fiichu suportiem, kurus atbalsta konkreetais filtrs, jaabuut pieejamiem eerti un savaa zinjaa pakaartoti Stream'a switch'oshanai vai aatraam opcijaam kuru efektu var saskatiit/saklausiit ar neapbrunjotu aci UN kuras fundamentaali iekmee atspeeleeshanas/atskanjoshanas kvalitaati vai speciaalas nianses kuras jaamaina uz konkreetai meedijai. Ja visas shiis funkcijas ir sagruuztas tray vienaa lielaa menjushkaa kur uz sitiena naakas no vidus izveeleeties subu striimus un pavisam citaa vietaa audio striimus, tad atieciigas filtrs zaudee lielu dalju parociigaas funkcionalitaates, kura speelee ljoti lielu lomu end-user'im vai jebkuram citam lietotaajam, kursh aktiivi izmanto shiis funkcijas. Lielai daljai piedraazt filtra efektivitaati ietaupot kaadu cpu resursu vai soft liimenja minor bugus, ja filtrs ir neeerts lietoshanai. Core filtri shinii zinjaa ir izcili, lieki neuzbaazhot splitterus caur atsevishkjaam aplikaacijaam. Ja vareetu es ar mietu dotu maajienu MPC developerim lai shis ieviesh suportu aktiivo filtru aatrai pieejai, nospiezhot labo pogu (buut labi ja filtru primaaraas opcijas ljautu caru integraaciju nevis atsevishkjaa logaa, kur vareetu atstaat pro tjuuningu nianseem), nevis buroties caur tray, respektiivi tas viss kas ir tray tiek pievienota kaa veel viena izveeles strochka labaas pogas izveelnei, kaut vai tas pats Haali spliteris. Atstaajot subu un audio stream switchoshanu konstantaa vietaa, kur jamaas ir, izmantojot iebuuveetos filtrus. Es arii izmantoju iebuuveeto Audio Switcher'i deelj parociiguma un deelj taa ka shis man veel nekad nav izmentis nevienu bugu un deelj aatrdarbiibas. Jaajautaa tad kamdeelj fddshow un haali media spliter nedara to kas vinjam jaadara, bez atsevishkjas aplikaacijas starpnieciibas, bet gan visu to atljaut integreet ieksh MPC un/vai kaada cita player, taadeejaadi aiztaupot resursus un palielinot reizee integritaati? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:05 |