![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
skatos, skatos, un nekur nevaru atrast topiku par vienu no manām mīļākajām animēm.... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Man Fruits Basket mīļākā anime! Man multenes laikā ļoti iepatikās Kyo, Ayame un Hatori. Nē, visi tēli vispār ir forši!Bet sižets bija baigi labais! kad noskatījos pirmās 2 sērijas, uzreiz jau gribēju redzēt tālāk!
Un pēdējās divas sērijas vispār ![]() Un kur jūs rāvāt ka Akito ir sieviete?!!?! ![]() Es līdz sirds dziļumiem ceru ka būs arī otrā sezona. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:53 |