![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Laugh|nGMan |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Nezinu ar ko lai sāk . . . !
Dažas nedēļas atpakaļ novilku japāņu pilnmetrāžas multeni The Place Promised in Our Early Days (2004) (http://us.imdb.com/title/tt0381348/), kura bija sakodēta 2cd+ac3 ar x264. Sākumā īsti nepievērsu uzmanību šai relīzei līdz brīdim kad kāds jūzeris neiepostoja savu viedokli. Citēju: "x264 suits itself ideally to animation, inloop filtering and all. . . verdict on quality is...: I have never seen anything that could compare to this rip! Get this one!!! This SSAL rip may well be the best-looking anime rip I have ever seen. OK; it is! And forget about that DVD-R, it will definitely look pale in comparison." Es nenocietos un tai pat vakarā sāku lejuplādēt ar eMule. Nākamās dienas vakarā stuffs jau atradās uz mana hdd. Bildes kvalitāte bija super skaidra un krāsas košas. Neko tml pirms tam nebiju redzējis. Parakņājoties pa korejiešu nfo failu saitiem ieraudzīju ka diezgan daudz grupas izmanto šo kodeku, pārsvarā kodējot animes. Uzspēju ievērtēt arī GitS.2ndGIG.Log1.x264.ac3-ssal 1cd relīzi. Neredzēju nevienu makrobloku Varu saderēt ka x264 nākotne rakstāma gaišiem burtiem. Diskusija diez vai šeit izvērsīsies ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Atpakaļ pie tēmas...
@Revol - kuru NGE R1 relīzi tu domāji? Veco vai jauno? Man bija vecā un Zhentarim ripi no jaunās izskatījās daudz labāk nekā mani vecie DVD. Diez vai jaunā relīze ir telecin'ēta. Shinobi - kāpēc tu nevari MPC ar peles labo pogu slēgt trekus? Man CCCP visas tray ikonas ir atslēgtas un es slēgāju tikai ar right-click, viss notiek. Paldies par to MP4 HDTV treileri. Labs. Mājas dators nav kritērijs tur viss iet (CPU noslodze fullscreen 53-57%), uzlikšu uz darba laptopa, kur ir tikai 1.4GHz P4 tad jau redzēs. Kas tad vispār ir šis H264? H264 ir jaunās paaudzes standarta kodeks, tas tiek izmantots HDTV, HD DVD un Blu-Ray DVD. Jau ir nVIDIA draiveri ar H264 decoding atbalstu. Tiesa plugins pagaidām ir tikai priekš MS Media Player 10 bet tas ir tikai laika jautājums, gan jau parādīsies arī citi dekoderi, kuri izmantos videokaršu atbalstu H264 dekodēšanā, kas savukārt pazeminās prasības pret CPU. Ir jau apsolīti pirmie DVD pleijeri ar H264 atbalstu - Kiss un Xoro jau pieteicās. Gan jau arī .MKV atbalstu pieliks. Divx sākotnēji ir cēlies no uzkrakota Microsoft MPEG-4 kodeka, nu vismaz versijas 3.x. Tālākais jau ir viņu pašu attīstība, tēmējot uz standartu, ieviešot Divx audio, sertificējot aparatūru utml. Bet Divx nekad nav bijis oficiāli atzīts video encoding standarts ("bastardiskās" izcelsmes dēļ, Microsoft savulaik pat tiesāties gribēja) un nekad tāds nebūs. MPEG grupa viņu nekad nav iekļāvusi standartu sarakstā un arī neiekļaus. Divx 6 vispār ir... kaut kāds sānsolis. Xvid ir Divx variācija ar zemāku faila izmēru un samērojamu kvalitāti. Pie tam Xvid ir tikai video kodeks, standarts nekad nebūs. Ļoti populārs encoderu vidū, taču ar pietiekamu daudzumu blusu. Galvenais pluss, ka mazāk CPU patērē kā Divx, īpaši tagad, kad Divx6 nav savietojams ar iepriekšējām versijām un vairums encoderu izmanto tieši Xvid. Tas ko dara CCCP autori ir mēģinājums ieviest kaut kādu kārtību animes un vispār video atskaņošanas bardakā. Pārāk daudz to kodeku, kodekpaku u.c. sviesta. Par to arī viņus cienu. -------------------- Press any key to continue
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ May 15 2006, 11:15) Atpakaļ pie tēmas... @Revol - kuru NGE R1 relīzi tu domāji? Veco vai jauno? Man bija vecā un Zhentarim ripi no jaunās izskatījās daudz labāk nekā mani vecie DVD. Diez vai jaunā relīze ir telecin'ēta. Es domaaju jauno, R2 - saucaas renewal, R1 - laikam skaitaas platinium, un ZX ripi ir veikti no R2 renewal diskiem, un anglju audio un subtitri tika pievienots no vecajiem R1 dvd [attieciigi kur vajadziigs retaimojot]. Read here: zx.eva.renewal.nfo R1 vs R2, kinda [izskataas, ka atminja ir mani pieviilusi un vinji nav telecinoti, bet interlaced] -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:01 |