![]() |
![]() |
morfin |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 22-February 06 ![]() |
SoulHunt
Serverim nekāda vaina ![]() Nesen sācis darboties... (vēl pat nav mēnesis ![]() Protams LV! :latvia: SoulHunt Info ..... RAM varbūt par mazu, bet, ja jau parādīsies vairāk playeru, tas noteikti tiks labots (tās tikai manas domas ![]() Online laikam max pašreiz ir bijis 19 (diezgan daudz, ņemot vērā, ka vins īpaši nekur nav reklamēts ... RATES: RateXp = 2 RateSp = 2 RateDropAdena = 2 RateDropItems = 2 RateDropSpoil = 2 RateQuestsReward = 2 Kā jau redzat, nav nekādi lielie, bet tie kam patīk izbaudīt spēli, nevis jau pēc pāris dienam but vienam no high LvL, šis serveris varētu patikt ![]() Saita ir Gan LV, gan ENG un ja vajag, palīdz arī tiem, kas runā tikai RUS... Tāpēc domāju, ka serverim var būt nākotne ![]() Nesaku, ka baigi uber kuulais, bet ir ok! ![]() Ja ir vēlēšanās - lūdzu: Vispirms izlasi SoulHunt RULES! SoulHunt Home SoulHunt registration! SoulHunt Downloads SoulHunt Forum |
![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
ETM taa teikt na haljavu atmineeja
![]() Jaa arii tur speeleeju, esmu vainiigs pie taa, ka vinjsh tur speelee te ir taa adrese bez mums diviem paziistu veel 4 latvieshus, kas tur speelee Starpcitu tas rus serveris tieshaam baigi iesakoja, sapratu kad iesaaku dragonu ![]() pietam vinju failos bija vairaaki trojan horses Sheit, dragon networkaa, vinji arii bishku piestraadaajushi pie speeles pashi, te kad esi pliks tad tieshaam ESI pliks (es domaaju kad novelk kko), nevis tev muguraa paraadaas sliktaakais armors ![]() varbuut, citur taa arii bija, vnk shis pirmais serveris kur redzu ko tadu edit: ievietoju pareizo linku, pirms tam bija nepareizs -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31 July 2025 - 00:07 |