![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Tam, jau no 7 janvāra ir parādījies jauns anime Fate/stay night zanrs - FAntasy! Esmu tikai redzējis pirmās trīs sērijas(tik jau arii tikai pashlaik ir..), un jau jūtu ka shim ir laba naakotne! Storijs ljoti labs- Notiek piektais Svētā grāla karsh(The holy grail war) un tiek izveeleeti 7 burvji(magi) kuri kljuus par 7 kalpu(servant) pavēlniekiem(master)! Taa vinjiem ir lemts ciiniities kameer paareejie 6 servanti vairs nepastaav, kursh uzvaar ieguust sveeto graalu, un vinjam tiek izpildiita 1 vēeleeshanaas, galvenais varonis(Emiya Shirou ar servantu Saber) kursh ir noleemis nepieljaut lai graals nokluust nepareiza cilveeka rokaas arii izveelas ciniities...
QUOTE(Sigfa @ Jan 23 2006, 19:26) Erm, nevis viena veeleeshanaas, bet visas vinja veelmes tiek piepildiitas... Seriaals labs, pagaidaam. Redzees, kas buus taalaak, shobriid veel nevar spriest. Skatos Eclipse subus. Labas pieziimes un tiiri ok tulkojums. vai tad nebija tikai viena???? |
![]() ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Vai tad nebija tā, ka Gāmē galvenā varone ir tā Shiro klasesbiedrene??? Es esmu spēlējis tikai pārtulkoto Demo versiju un bija tā tīri neko.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:51 |