![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tauta, man ir piedāvājus aizbraukt uz Jūrmalu paspelēt futbolu, volleibolu.. kaut vai frisbiju vai badmentonu. Kas kam labāk tīk.
Tā kā laiks, pagaidām izskatās augstākā mērā skaists un piemērots šādiem pasākumiem, tad piedāvāju to izdarīt šonedēļ svētdien. ( ja ir citi piedāvājumi par datumiem, ar prieku tos uzklausīšu. Tikai sestdiena atkrīt, jo tā man būs darbadiena. ) Starp citu, uz Jūrmalu var aizbraukt arī ar riteni, lai ir vēl "aktīvāk". -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
kaads kauns. suudiigaa laikaa nau atpuuta. mazohisms. gan varbuut es viens taa domaaju. ;>
bet imho common sense vai nu neplaanot konkreetam meteorologjiskam laikam nederiiga veida pasaakumus, vai nu tos paarveidot par taadiem, kur laiks nav svariigs, eg. desinju cepshana dabaa taa vietaa lai sauljotos apmaakushaa laikaa / veejaa / smiekliigos plus graados, vai kanceleet pasaakumu vispaar, vai plaanot ruupiigaak, actually _njemot_ veeraa t.sk. laiku kaa saliidzinoshi buutisku priekshnosaciijumu tieshi atpuutai, nevis mazohistiskai sevis mociishanai principa/pienaakuma peec. meegjinaajumi nosodiit neieradushos arii .. liekas nedaudz diivaini. es cietu - juus nelieshi, ka necietaat kompaanijas peec ;D |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 04:17 |