![]() |
![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
![]() Vismaz meginaju, bet nesanaca ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
mani ignoreeja...
Nu bet labi jautaajums likaas ne pa tēmu. Tavi zīmējumi nav pēdējā beztalanta ķeburi tāpēc, ja ir vēlēšanās, jāturpina. Pagaidām liela progresa nav tāpēc pamēģini šādā veidā: 1. Iesaku izvēlēties sev piemērotu stilu(paskaties kaadu anime, kurai patiik ziimeeshanas kvalitāte, to ņem par pamatu) veelaak stils var mainīties, bet pašlaik skaidri un gaiši izvēlies vienu. 2. Sāc ar detaļām, tas ir tā: pasūti visus pie vienas vietas un centies gūt progresu vienā detaļā.(man nepadevās deguns, tāpēc es sāku ar to), trenējies ar detaļu, kas, tavuprāt tev sanāk vissliktāk(iesaku sākt ar kādu no sejas detaļām, tas ir ne tikai iesaku, bet ļoti, ļoti, ļoti iesaku). P.S. Ja kautkas galīgi nesanāk, prasi palīdzību, sūti PM vai nu man vai nu kādam citam, manuprāt, Kikyo un Sushi ir izpalīdzīgi un laipni cilvēki, tāpēc domāju, ka vari griezties arī pie viņām. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:16 |