![]() |
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Labi, es te mēģināju uzzīmēt meitene, zinu ka te ir ļoti daudz kļūdas, bet es centos. Pamāciet ko vajadzētu nākamreiz labāk un kādas kļūdas un tā tālāk. Labi?
![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Manuprāt, tev riktīgi derētu patrenēties zīmēt sejas..Pirmkārt - deguns par lielu,otrkārt man leikas,ka to čuipčiku augšā vaidzētu leilāku zīmēt,savādāk izksatās nu tā - so,so. Krūtis ar galīgi ne tā kā vajag ... varbūt mazliet zemāk un kas pats galvenais - kur tu esi redzējusi,lai meitenēm krūtis būtu tik mazas un nejēdzīgas,ka ķermeņa kreisā līnija pie krūtīm būtu vairāk redzama.Vārdusakot, kreiso krūti noteikti vaidzēja lielāku un līdz ar to arī labo būtu jāpielabo...nu nezinu vai saprati,ko gribu pateikt
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 20:37 |