Naruto, Naruto 2 Shippuuden |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
Naruto, Naruto 2 Shippuuden |
Sigfa |
May 17 2004, 23:04
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
Nu, esmu veel zaljsh gurkjis Anime lietaas, tamdeelj vaicaaju juusu domas par sho seriaalu. Cik zinu vinju veeljoprojaam ziimee, un pavisam nesen veel iznaaca 83. seerija. Pagaidaam esmu redzeejis liidz 20 seerijai un caur torrentu velkaas naakamaas devinjas. Tad nu aicinu juus, Anime guru un arii vnk zinaataajus, izteikties par sho produktu.
Mans personiigais viedoklis ir taads- animaacija visai pieklibo, lai gan man viens cilveeks teica, ka tas esot jauns anime stils (whatever). Storyline's liekaas visai saistosh un speejiigs notureet shaadas taadas zinjkaariigas acis pie monitora. Seerijas tiek vilktas garumaa un ik pa briidim ir kaada seerija kur vairaak ir atminju, nekaa jaunaa. UPDT: ak jaa, tiem kuri nav lietis kursaa, varu piesviest torrentu linku zem Got Woot, kur klaat ir arii seerju apraksts. (bildi izvilku no guugles, taada miglaina ir, bet nu...) |
Sigfa |
Aug 12 2004, 14:10
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
lol
nu, es pashlaik kachaaju anime-heaven tulkoto 95-96 seeriju un berzeeju rokas, tajaa pat laikaa splajudoties par to, ka tik leeni... 4 kb/s... noshauties... |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:09 |