![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Westy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Vai atceraties, kad pa LNT raadiija paartuulkoto Pokemonu versiju ar latvieshu aktieriem ? Bija super, ko ? Vai gribeetu lai pa LNT vai arii TV3 buutu vairaak anime's, kuras tiktu paartuulkotas ar aktieriem ?
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
vai veel labaak pie Elijas ielas hvz kaada tur numura, izspeeleet improvizeetu cosplay. Eekjis izbaaziis galvu pa logu un sapratiis, ka turpmaak taa vairs dziivot nevar un iepirks no japaanas studijaam n-taas seriaalu paketes, tai skaitaa tos, kas veel radiisjanas procesaa. Meerkjis panaakts, otaku laimiigi, LNT uz bankrota robezjas, vecaaki neizpratnee par to, kas tiek raadiits prime time un Vakara zinjaas kaa centraalaa zinja tiek paveestiits, ka Vairas Viikjes iemiiljotaakais TV raidiijums ir anime seriaals 2x2=Shinobuden (ja kaads nezin, kas tas par zveeru tad ieklikskjina sjeit) -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:16 |