![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() No AniDB -> Sakai Yuuji was a normal student, but one day his normal life was gone. He was assaulted by a monster, Guze no Tomogara. It was a monster which came from another world, and was able to turn a human into a light to eat. It was a girl with red hair and red eyes that saved him, who was too surprised to move. Then, that girl said to him You dont exist anymore. What she meant was... Kaut gan šitos topicus īpaši nemāku taisīt tā, lai mani vēlāk nelamā, tomēr pēc 3. sērijas noskatīšanās nevarēju vairs izturēt, izdomāju tomēr uztaisīt. Nu, kurš te vēl, atskaitot mani, skatās? o.o Man jau personīgi ļoti patīk. Pēc 1. sērijas noskatīšanās bija nedaudz grūti saprast kas un kā, bet 2. sērijā gan lielākā daļa palika daudz maz skaidrāka. Animācija laba (kā jau 2005. gads), tēli, un mūzika tāpat (ui kā es gribu to OST dabūt.. <_> Pašlaik vēl nav...). Ja šitādā garā turpinās, tad iespējams pat par FMA mīļāka šitā anime kļūs. XD This post has been edited by Kikyou: Apr 30 2007, 11:22 |
![]() ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Kaut kas jautrs, jeb otrais shanatan:
ed2k: ed2k://|file|[Eclipse]_Shakugan_no_Shanatan_-_02_(h264)_[BA784F64].mkv|45459693|1B628711D7E871035C7DAF5564013025|/ direct download: [Eclipse]_Shakugan_no_Shanatan_-_02_(h264)_[BA784F64].mkv -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:54 |