![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
skatos, skatos, un nekur nevaru atrast topiku par vienu no manām mīļākajām animēm.... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
wesee |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 28-May 06 ![]() |
Sveiki, visiiem!!!
![]() Jā, es arī nesen noskatijos šo anime. ļoti jauka, mīļa un patīka. Man ļoti iepatikas galvenie varoņi. Īstenība, viņī man iepatikas tapēc, ka katram no vieņiem bija pašam savs spilgts un neatkartojams raskturs. ![]() Hm... jā es arī gribētu turpinajumu, bet ja nav, nu tad lasīsim mangu ![]() |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Man personīgi ļoti patika.tikai beigas neskaidras.Tas jau it kā ir labi,bet es sēžu un nekādi nevaru izdomāt,kā tur viss varētu beigties.Un tomēr ļoti interesanta anime.Ja kāds nev noskatījies,tad steidzieties skatīties,tas ir to vērts!
-------------------- даже добро делал всем на зло
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:51 |