![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deBUGa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Taa kaa mani un Jaffas posti par 'Alternatiivajaam OS' no desktopu sadaljas tika izdzeesti (pilniigi pelniiti) kaa offtop, noleemu izveidot nelielu topiku, kur vareetu 'padziit offtop' shajaa jautaajumaa.
![]() So piedaavaaju sheitan apspriest jautaajumu, kas te vienam otram radaas - "Vai ir 'dziive' uz Linux?" (paplashinot liidz 'alternatiivai OS'). It sevishkji mani interesee to lietotaaju viedoklji, kas ir meegjinaajushi paariet uz alternatiivu OS, bet kautkaadu (gribeetos zinaat tieshi kaadu) iemeslu deelj to nav (pilniibaa) izdariijushi. Nu un, lai nebuutu pilniigs offtop, var apspriest jautaajumu: Vai anime/manga otaku var dziivot (pilnveertiigi) uz alternatiivas OS? ![]() P.S. LUUDZU nekaada offtop 'Linux - rulz, Win - sux' (un otraadi) paskataa pat ar visiem 'pieraadiijumiem'! ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ja runaajam par osiem, tad lieta ir pavisam vienkaarsha, vismaz manaa gadiijumaa.
kapeec seezhu uz windows2k, suudiigaa intel inside (p4) procesora, kameer pa pasauli blandaas vienkaarshi vienreizeejs mac's par puscenu ar superaako macOS9 sisteemu un 64 bitu prochiem? elemntaari! bils geits, cuuka taads, ir monopolizeejis OS tirgu un uz Maka pie normaalas programmatuuras gruuti tikt. itkaa ja grib var straadaat arii uz virtual pc, bet tas virtuaalais meesls eed resursus. ja runaajam par linux, tad probleema ir liidziiga, bet man arii nepatiik liidz galam neizstraadaatais shells. (un nesaaciet man maaleet smadzenes sakot, ka mandrake ir izstraadaats. ne suuda, bija man vinjsh vienu briidi.) un veel piemetinot par anime, taa nu gan nav probleema, uz visaam operaaciju sisteemaam ir kaads media atskanjotaajs. probleemas uz linux vareetu rasties, ja grib par monitoru izmantot televizoru, kaa es to briizhiem daru, bet es to uz pingviina neesu meegjinaajis, taakaa nevaru buut drosh =] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:24 |