ko skataties |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
ko skataties |
tostermaize |
Sep 1 2004, 17:49
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga |
kādas animes jūs skatāties???
____________________________________________________________________[COLOR=red]M ēģināšhu sastādīt topu -------------------- |
Kikyou |
Jun 3 2006, 19:47
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Jee, man jauns saraksts. Aprīlī sāku baigi daudz jaunās skatīties.
+ Fate/Stay Night + xxxHOLIC + Tsubasa Chronicle + Mushishi + Utawarerumono + Soul Link + Gakuen Heaven + Higurashi no Naku koro ni + Air Gear + Bleach + School Rumble 2 + The Melancholy of Suzumiya Haruhi Un no tiem, kas nav ongoing... + Shaman King + Rockman.EXE Axess Un jāa, man paiet laiks, kamēr es beidzot saņemos kādu epu noskatīties. xD |
zenofex |
Jun 3 2006, 20:49
|
Nausicaa fanboy Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav |
Ak dies... Kā vispār var galvā paturēt tik daudz sižetus, es cenšos vairāk par vienu anime seriālu vienlaicīgi neskatīties. Tik un tā jau vēl paralēli i spēle tiek spēlēta, i grāmata lasīta. Ar to jau pietiek.
Par anime, beidzot pabeidzu Tokyo Underground skatīties, un tagad domāju, ko vēl būtu vērts noskatīties. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:38 |