![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
UPDATE 2006: Visus manus AMV var novilkt ŠEIT
Uzlikšu savus klipiņus. Varbūt kādam patiks? ![]() Dragon Ball Z Movie 2 - Fly High (Ayumi Hamasaki) Mans otrais AMV, kuru uztaisīju pirms 3 gadiem vēl ar vecu savu Intro pieliktu klāt. Pēc 3 gadu pārtraukuma, atsāku taisīt AMV un tikko uztaisīju savu trešo klipu. Vandread - Invoke (T.M Revolution) This post has been edited by Hikaru: Jun 5 2006, 09:45 |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Sessija ir vislabākais laiks, kad rodas iedvesma taisīt AMV.
![]() Uztaisīju jaunu AMV: Anime: Chrno Crusade Music: X TV OST - Sadame; X TV OST - Sadame (Piano) Link1: yousendit.com (ierobežots download skaits/laiks) Link2: animemusicvideos.org Es izmantoju pirmās 12 epas AMV taisīšanai, tāpēc ceru, ka spoileru man tur nav. P.S. iespējams, ka uz lēniem datoriem var bremzēt. P.S.S. Visus manus AMV var novilkt ŠEIT This post has been edited by Hikaru: Jun 5 2006, 12:21 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:46 |