![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Šigeru |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
Niez pajautāt ko otakieši dara laikā, kad nemācās un neskatās amine, runa ir par darbavietu.
Es, piem., strādāju kā gids Cēsu viduslaiku pilī un ar pilsētā pašā. ![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
straadaaju interneta kafejniicaa par adminu bet nejau taadeell sseit ienaacu
inaacu jo pilniibaa nepiekriitu pavediena nosaukumam darbs nav dziive darbs nav ne tuvu dziivei taa ir lieta kas tev traucee dziivot taa kaa tu veeleetos bet darbs protams ir jaadara ja ir nepieciessams kaukaa iztikt jo pat man vajag naudu autobusa billeteem lai tiktu no viena tusa uz citu bet ticiet man ja man nauda buutu man taapat kaa jums visiem paareejiem buutu nospllauties uz taadu lietu kaa darbs un straadaat i praataa neienaaktu taapat arii lai izdziivotu (par ko tiessi ir runaats pavedienaa) darbs nav nbepieciessams ja ir nauda This post has been edited by aivvv: Jun 5 2006, 12:54 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 10:36 |