![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Pensiju gaidīšanas dēmon - Pastānekānavs.
Sētnieku aizbildnis - Tutenekakāss. Pēc ceļojuma apjautāšanās gars - Redzējako. Šaubu Dievība - Ajanunēss. Pēdējā vārda dievība - Amutitaturi. Žēlsirdības dievība - Vākužēls. Vienaldzības Dievība - Amantakass. Izbrīna Dievība - Inugans, Turekads. Neprecizitātes Dievība - Neštimkaukass. Sabiedrisko tualešu aizbildnis - Tupikatess. Ēššanas dievība - Kanuriss Seksa uzsākšanas dievība - Maniauksts. Seksa izbeigšanas Dievība (atkarībā no dzimuma) - Tasbiviss, Takalinsderets. Apbrīnas dievība - Nutudods. Kautrīguma dievība - Kotaesesjautac. Absolūtās pārliecības dievība - Vaitadtānavs Vilšanās dievība - Tetevnubijs. Vērtēšanas Dievība - Suckaukacs Pavedināšanas Dievība - Tulabizstiess Neviltota izbrīna Dievība - Jopcigpopciga Nesaturēšanas Dievība - Amanpiekakajs. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tas tieshaam ir no bee bee brokastiim, un man vislabaak no taa visa patiik veikalaa ieieshanas deemons Amakatanav.
Bet vispaar nevajag taisiit jaunu topiku katram jokam. Ir topiks jau jokiem. Tur var arii likt jokus. Taa kaa fui tev delicatecilly. P.S. Nevis nevajag braukt augumaa, bet gan nevajag visu uztvert tik saapiigi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 5 2006, 20:32) Vienkārši augumā vajag braukt pareizi - ar ceļarulli! ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:32 |