![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Šigeru |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
Niez pajautāt ko otakieši dara laikā, kad nemācās un neskatās amine, runa ir par darbavietu.
Es, piem., strādāju kā gids Cēsu viduslaiku pilī un ar pilsētā pašā. ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jun 6 2006, 23:54) Iesaku aizbraukt uz Iraaku vai citu konflikta zonu, buus dziivee vairaak Action (vismaz BBC un CNN vechi taa staasta) ![]() Bet tevis aprakstiito darbu var viegli izdariit...atliek tikai interveet zemkopiibas ministru seekloshanas talkaa.. ![]() ![]() ![]() Es jau labprāt aizbrauktu un pavadītu savas pēdējās dzīves dienas ar melna auduma maisu galvā un pēdējos savas dzīves mirkļus - izdvešot baisus gārdzienus videokameras priekšā, kamēr man ar mačeti vai kādu kinžalu griezīs nost galvu, priecē tāda perspektīva. Bet es jau tā vairāk uz drukātajiem mēdijiem un tā vairāk uz iekšzemes jautājumiem "specializējos". Kas attiecas uz zemkopības ministru, nez vai viņa zināšanas šajā jomā būs gana "dziļas", bez tam ar viņu man vispār līdz šim nav bijis nekādu darīšanu, pēdējais ar ko sanāca garāka saruna bija jaunais ekonomikas ministrs. Viņš manī spēja radīt vāju optimismu, ka ministrs tomēr var arī kaut ko jēgt no konkrētās sfēras, kuru viņam uzticēts vadīt, nevis tikai tukši vervelēt riņķi un apkārt, neaizmirstot iespert politiskajiem oponentiem. Taču tad nāk tādi unikumi kā Einars Repše, pēc kura klausīšanās vēl stundām gribas vemstīties. Jo vairāk viņš runā un jo īpaši par finanšu un ekonomikas jautājumiem, jo vairāk mani māc neticība, ka šis cilvēks vispār kādreiz ir vadījis kādu ar finansēm saistītu iestādi nemaz nerunājot par Latvijas banku. Viņa izpratne par nodokļiem un to piemērošanu ir sliktāka kā 10. klases skolēnam kurš tiko sācis apgūt BEPu. QUOTE(Hikaru @ Jun 7 2006, 10:26) Neprotu This post has been edited by ShinChan: Jun 7 2006, 17:28 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 10:35 |