![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Šigeru |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
Niez pajautāt ko otakieši dara laikā, kad nemācās un neskatās amine, runa ir par darbavietu.
Es, piem., strādāju kā gids Cēsu viduslaiku pilī un ar pilsētā pašā. ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es vienmeer par Repshi biju savaadaakaas domaas. Man likaas, ka vinsjh kaa politikjis, demagogs, liideris, sabiedriska persona smagi suukaa (kam piekriit visi), bet shkjita, ka vinjsh savu makroekonomikas laucinju gan prot kaa zivs peldeet. Kursh tad visu laiku lieliski notureeja stabilu latu? Vinja vietnieki? Rimshevics tachu diez vai bija vinja vietnieks kopsh velnszinkurtaa gada. Kursh tad iisti biida Latvijas Bankas monetaaro politiku?
P.S. Vai tas ir offtopic? Ontopic: edg straadaa par programmeetaaju / studee / plaano lielas naudas droshas ieguushanas plaanus masveidaa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 10:36 |