![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Takijs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 26-December 04 ![]() |
Man vislabak patik piccolo, tapēc ka vinsh nekad nepasaka visadas stulbibbas, kuras piemeram goku pasaka diezgan biezhi. vinsh ari nav nekads aksts, bet nopietns cinitajs un ir patieshan gudrs. Un butu viens no pashiem stiprakajiem, ja vienigi vinjam dazhreiz paveiktos - vinju vienmer absorbe, pataisa par statuju utml. Tāpēc tos pretiniekus iznicina kads Saijan un uzreiz paliek 2 reizes stipraks
|
![]() ![]() |
Sayuri |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 17-July 04 From: Behind you ![]() |
DB saaku skatiities pa RTL2, tad kaut kaadaa polijas kanaalaa paraadiijaas DBZ un peec tam tajaa pashaa DBGT. Taa, ka sanaak, ka visas daljas esmu redzeejusi. DB ownz
![]() Mazais Son-Goku ir vnk hiperkawaiii ^^ bet vispaar jau DBZ katrs no chariem ir ar kaut ko interesants, mans favoriits ir Son-Goku! Bet nez kaapeec patika arii nejaukais Vegeta. Kaut arii Bulmai nav nekaadu superpower,man vinjas chars ljoti patika. Pashlaik vaacu visu DB seriaalu mkv formaataa palika kaadi 20% no seriaala, peec tam arii DBZ. ![]() -------------------- dchub://anime.kso.lv:2412
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 19:35 |