IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Izplaīdziet un paskaidrojiet
gone away
post Jun 3 2006, 11:46
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin

Jūs varat man paskaidrot, kas tieši skaitās anime un manga un kāda ir atšķirība starp abām?! unsure.gif Zinu, muļķīgs jautājums... laugh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
edg
post Jun 9 2006, 11:41
Post #2

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Anime izdala kaa japaanju animaaciju taapeec, ka tas liek visiem uzreiz saprast, ap ko lieta grozaas. Jo meegjinaat defineet sho stilu ir sarezhgjiiti (mineeto iemeslu deelj, ka gadu laikaa un novirzienos taa pamatiigi atshkjiras), taapeec parasti iztiek bez mociishanaas un saka vienkaarshi "japaanju animaacija". Un reti kad anime nebuus japaanju animaacija. Taapeec taa arii parasti definee. Otra iespeeja, bet retaaka, vareetu buut izlaists vaards "stils" domaataa "japaanju stilaa ziimeeta animaacija". Bet, jaa, es vienmeer esmu piekriitis lastguru variantam, ka anime ir stils. Arii Wonderful Day's ir anime.
Protams, shis ir tiiri uzskata jautaajums. Par anime mees, aarzemnieki, origjinaali uzskatiijaam tieshi japaanju animaaciju, bet paraadaas arii aarzemju darbi shajaa stilaa. Un es esmu paarliecinaats, ka ar laiku taadu buus arvien vairaak. Konservatiivi cilveeki slieksies patureet savu paarlieciibu, ka anime ir tikai un vieniigi japaanju animaacija, kuru ir jaaziimee autentiskam japaanju animatoru kolektiivam. Bet reaali anime tiks ziimeeta arii aarpus japaanas un to atshkjirt no japaanju anime varees tikai ar to, ka origjinaalvaloda nebuus japaanju (re kaads es oraakuls). Taapeec buusim reaali un sapratiisim, ka anime nav valsts ierobezhota! Un buusim saprotoshi un ljausim cilveekiem peec veeleeshanaas anime ierobezhot ar valsti, kameer pagaidaam prakse to ljauj dariit! Vai arii uzskatiisim visu shito tekstu par slima sunja murgiem...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:56