![]() |
![]() |
Sindra |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 ![]() |
Jau otro gadu Meistaru grupa "AUREA" rīko brīvdabas lomu spēli ar japāņu noskaņu.
Spēle saucas "Šoguna Ceļš" Pagājušo gad par spēli bija ļoti labas atsauksmes no spēlētāju puses, tapēc šogad meistari jau kļuvuši drosmīgāki un vēlas, lai spēlētāju pulks kuplinātos. Ja Tevi interesē brīvdabas lomu spēles, esi laipni aicināts iegriezties spēles "Šoguna Ceļš" lapā, kur var atrast visu informāciju par šo projektu. Laipni aicināts Laimeszemē!!!! -------------------- Humankind cannot gain anything without first giving something in return.
To obtain, something of equal value must be lost. That is alchemy's First Law of Equivalent Exchange. In those days, we really believed that to be the world's one, and only, truth. http://amberkintribe.draugiem.lv ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Stiliigi ir spilgti oranzhaa! Taadu komandu neviens netaisa? Es piesakos par izluuku!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:15 |