![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deBUGa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Taa kaa mani un Jaffas posti par 'Alternatiivajaam OS' no desktopu sadaljas tika izdzeesti (pilniigi pelniiti) kaa offtop, noleemu izveidot nelielu topiku, kur vareetu 'padziit offtop' shajaa jautaajumaa.
![]() So piedaavaaju sheitan apspriest jautaajumu, kas te vienam otram radaas - "Vai ir 'dziive' uz Linux?" (paplashinot liidz 'alternatiivai OS'). It sevishkji mani interesee to lietotaaju viedoklji, kas ir meegjinaajushi paariet uz alternatiivu OS, bet kautkaadu (gribeetos zinaat tieshi kaadu) iemeslu deelj to nav (pilniibaa) izdariijushi. Nu un, lai nebuutu pilniigs offtop, var apspriest jautaajumu: Vai anime/manga otaku var dziivot (pilnveertiigi) uz alternatiivas OS? ![]() P.S. LUUDZU nekaada offtop 'Linux - rulz, Win - sux' (un otraadi) paskataa pat ar visiem 'pieraadiijumiem'! ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
hmm... skolaa peec programmas maaca linuxu?!
nja manos laikos taadu pasaakumu nebija... deBUGa es maaciijos 2 gadi par programmetaaju taads ir izskaidroums programmaa paredzeetajam linuxam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:14 |