![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šis shounen-ai ir kļuvis neapraxtāmi populārs..
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Es šodien noskatījos visas sērijas.
Man trūkst vārdu. Tīīīīīīk sugoi anime, ka nevar izteikt vārdos. Āpāc, beigas man ļoti patika, tikai man būtu paticis ja Soubi būtu Ritsu noskūpstījis. ![]() Njā, beigas tiešām bija mazliet nesaprotamas, bet tie pēdējie vārdi, kurus teica Soubi, mani ļoti aizksutināja. Vispār man baigi patika ka Soubi tād mīloš pret Ritsuki, bet šis jau to vien prot kā kliegt uz viņu. Un Soubi skumjās acis vai smaids, vai balss, vai vienalga kas, spēj mani izkausēt... ![]() ![]() Nu pats, pats tizlākais,ko es patiešām ienīdu, bija ka tik maz sērijas. Nevarēja vismaz 26? A es dzirdēju ka ir vēl kkāds sērijas, kkādas extras, njā, tikai ilgst 2 minūtes...baigi godīgi... ![]() Maitas. Vajadzēja garāku... ![]() Iemīlējos šajā animē. ![]() Gribu vēl. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:55 |