![]() |
![]() |
lAAcis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 18-October 05 ![]() |
''Lāčplēsis'' ir Latvijas eposs un taatad viskrutaakais sižetss nākošaajai Ledusskapja sāgai.
Ideja - Tigra,Kikyou Oriģinalitāte - Kikyou Uuberkrutums - Tigra Sexīgums - Tigra (tie pēdējie divi pierakstīti, lai es justos svarīgāka ![]() Oriģinālais autors - Andrejs Pumpurs Zīmētāji: ES KIKYOU SUSHI AYUMI (Es protams nevienam nejautāju vai piekrīt, jo es tacu esmu TIK svarīga un nozīmīga, ka man nedrīkst atteikt - tjipa Dievs (ahh, kaa es zaimoju)) Pirmā nedēļa paredzēta charu izstrādāšanai. Pāšlaik ir skaidrs, ka: Kabacis - nigers, melnais bruņinieks Lāčplēsis - Tomāts Kāmīšu armija - vāci (traka tauta). Plūme - spīdola Gurķis - Vaidelotis Laimdota - brokastu majonēze Daugava - Musarņiks Raganu kalns - mikroviļņu krāsns Latvija - ledusskapis Pērkons - sviesta nazis Berta - supermens - viņa slepenā identitāte ir sētnieks Velns - burkāns Bīskaps - Gurķis Burtnieks - paprika Latvju tauta - olas(es esmu tā smukā ar rozā jaciņu, Kikyou taa seksiigā ar peldkostīmu, Ayumi ar krutajiem oranžajiem matiem, Sushi - taa ola, kas eed sushi) Sviests - Laima Biezpiens - lauma Siers - dēkla jogurts - likteņtēvs kefīrs - līgo pārējie dievi - rāceņi un redīsi jūra - izlietne u.c - vēlāk iepostošu pārējos čarus Es aizmirsu savu paroli taapeec, tagad es postoju no šejines - Es ir TIGRA This post has been edited by lAAcis: Jul 13 2006, 19:45 -------------------- ES esmu Tigra, šis ir profils, kad es aizmirstu savu paroli... vai arii vnk gribu buut laacis... :D
![]() |
![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Cik gruuti atcereeties katru to charu.. x_x
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:05 |