![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Vai kāds vispār vēl bez manis vēl ir viņu redzējis???? Anime ir tiešām superīga...
![]() ![]() ![]() ![]() plus man ir tāda ziņkāre uzzināt kur tas sasodītais (skat.pēdējo bildi) džeks strādā!!!!! esmu tikusi jau līdz 9-tajai epai un vēl nezinu.. a viņš tikai pazūd un atgriežas ar žūksni naudas!!! ![]() un ja man kāds pateiks kur viņš strādā... panākšu un iekodīšu kājā!!!! ![]() papildinājums: neviens tātad neskatās... ![]() tiku līdz 13 epai un uzzināju kāda izskatās viņa istaba!!! GRIBU ZINĀT KUR VIŅŠ STRĀDĀ!!!! ![]() |
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nu te ir tas gadiijums ka mani 1 iespaids galiigi pieviila, noskatiijos paaris pirmaas epas ja nekljuudos 2 un man likaas, ka shovs ir average nekas nav intresants, nu es vinju atstaaju taalaa plauktinjaa liidz briidim ka reitingu un draugu iespaidaa noleemu vinju pameegjinaat noskatiities nonstopaa.
Nu taga man liekas ka shovs ir vienkaarshi gjeniaals story un muuzika ir noteikti visaugstaakaa liimeni no animeem vispaar, noteikti shii ir romance un drama zhanra peerle. Chari visi orgjinaali visi aizrauj un dzilji simpatizee , Takemoto Yuta vispaar man liekaas tagad vissimpaatikaakais male chars anime vispaar, vinsh protams nav tik harizmaatisks kaa Morita, bet kau kaa man personiski ir tuvaaks. Vispaar shii nu ir lieta ko vajag skatiities, domaju patiks arii tiiro actionu mechu piekriteejiem shedevrs nu shis ir noteikti stabilu dodu 10 balles. Nu ko shomeeness saakaas 2 sezona es tik nesaprotu kaa ir labaak gaidiit kameer vinju nobeidz un skatiities akal nonstopaa, vai arii sekot liidzi katrai seerijai. Droshi vien jau neiztureeshu un izveeleeshos 2 variantu. ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:42 |