![]() |
![]() |
tautietis |
![]() ![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
paklausoties sarunas offtopikaa izklausaas
ka daudziem sjii doma iet pie sirds, taapeec meegjinaasju ieviest nelielu skaidriibu tipa.. japaanju valodu var apguut univeraa moderno valodu fakultaatee, riigas kultuuru visusskolaa, kas ir paarpalikums no jap. val. un kultuuras skolas un B. Kruuminjas valodas kursos - studijaa "Gengo", ja nemaldos, pagaidaam muusu zemiitee tas arii viss.. njaa, var maaciities arii pats:) -------------------- |
![]() ![]() |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
lol,esjau arii gribeetu iemaaciities jap.,bet skatoties es esmu tikai iemaaciijies kaadus 5~10 vaardus....(No kuriem es tikai 3~6 iisti veel zinu)
skatotiestika vaacu kanaalus man vajadzeeja paarisgadus lai normaali saprastu visu to vaacu valodu.... nez. es sev nopirku pat kautkaadu . Jp-Lv vaardniicu un centos iemaaciities paaris tos simbolus.... bet kad es aptuveni 7~10 biju jau taa iemaaciijies man apnika un tagad es atkal visus tos "simbolus" esmu jau atkal aizmirsis...... un tas negaaja tik ilgi... ^^" Atceros ka man staav kautkur taads Cd,kur i kautkaada Prog. kura domaata jap. valodu maaciišanaam,vai taa... bet iipaši paliidzeet man tas nepaliidzeeja,jo tur tikai ir "paaris" teikumu, utt. un no taa visa jau diezvai var iemaaciities normaali Jap. nez..... PS: Ok,n tad jautaajums,kaads var pateikt to tur Jap. "skolu" adresses,vai maajaslapas? -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:05 |