![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
n00b |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 15-February 04 ![]() |
Shuuji and Chise are third year student at a high school in Hokkaido. The shy Chise is finally confessing to Shuuji, and finally two of them are starting to exchange diary awkwardly. One day, Shuuji tried to escape from a sudden enemy air raid on Sapporo. While desperately escaping from the air raid, Shuuji saw a scene that he could not forget for his life. He saw Chise, with a huge weapons which looks is part of her hand, shot the enemy fighters one by one. Apparently, Chise is the ultimate weapon with destructive power which is important for the war. How can Shuuji face the reality that his love is actually the ultimate weapon with destructive power? ------------------------------------------- Iesaku katrai siltai dvēselei apstīties šo seriālu, itsevišķi beigas 10 episodei ![]() Mans vērtējums 10+++ Attached image(s) ![]() |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm... Noskatījos.
Varbūt pie vainas bija tas, ka es pirmstam biju lasījusi, ka šitais baigais raudamgabals. Varbūt pie vainas tas, ka man tīras romance animes galīgi nepavelk. Varbūt pie vainas tas fanserviss, kas pēc manām domām nemaz nebija vajadzīgs. Varbūt man vienkārši ir savādāka izpratne par skumjām. Vai varbūt viss kopā. Bet man nav absolūti nekādas emocijas pēc noskatīšanās. Jā, sure, bija pāris paskumjākas vietas. Bet tās arī - nothing special. Pēc 10. sērijas vispār viss kļuva par absolūtu WTF. -_-; Bet tā ideja nebija slikta, tikai man prasījās vairāk action un mazāk nevajadzīga romance. Visvairāk patika pirmā un pēdējā sērija. Vienīgais kas man ĻOTI patika bija animācija. Un charu dizaini. Hihihi... Chises mehāniskie spārni vienkārši super. ^^ Nežēlīgi patīk. Un vispār, Chise pat priekš anime ir reti piemīlīgs tēls. Būs kautkad fanarts jāuzmauc, obligāti. Kāpēc par džekiem šai animē neko nerakstu? Nekas īpašs nebija, tāpēc! Nu ko tur daudz - ja tev patika Kimi ga Nozomu Eien, tad tev patiks arī šitais. Jo man KGNE arī nepatika. This post has been edited by Kikyou: Jun 16 2006, 23:03 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 23:19 |