![]() |
![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Taatad, es jau draugos sho pasaakumu censhos popularizeet, bet tad iedomaajos, ka sheit arii vareetu buut interesenti. Taatad pasaakums notiktu riigaa, stabu ielas rajonaa, divas dienas 3. - 9. juulija nedeeljas robezhaas. Datums tiks precizeets liidz buus vairaak interesentu.
Pasaakuma galvenaa doma - ierasties Lolita teerpos (vai kaadaas variaacjaa par teemu (veelams, cilveeki, kas uz sho pasaakumu domaa naakt, tikai lai pasmietos var uzreiz nenaakt - tas nav jauki ![]() Maksaat visticamaak neko nevajadzees, vieniigi jaaizdomaa par paartiku (vai nu juus to nesat pashi, vai arii k-kaa pa visiem sametas un iepeerk nepiecieshamo). Guleeshana visticamaak buus guljammaisos, jo tajaas telpaas nav gultu.. vispaar pagaidaam tur nav meebelju, domaajams, ka uz pasaakumu norises laiku tur buus kreesli un galdi.. Interesentus (fotograafus, fanus, pashas lolitas vai loli wannabees) zinjot kuras dienas shajaa nedeeljaa vinjiem buutu vispiemeerotaakaas. Paldies par uzmaniibu un ceru uz atsauciibu ^^ EDIT 1: taa, jaunais datums ir 18., 19. juulijs. pasaakuma skelets galvenajos vilcienos: visi ierodas peecpusdienaa, saakas puceeshanaas. vakaraa ne iipashi veelu izejam pastaigaa. naakam atpakalj, skataamies paaris video par loli (tie gan ir japaanju valodaa >_>;;;), pirts. pret riitu visi izkliist EDIT 2: 14.00 tiekamies pie stacijas pulkstenja (30 min gaidam liidz visi ierodas) 15.00 puceeshanaas, focheeshanaas 18.00 izejam pastaigaa 21.00 atgriezhamies 22.00 pirts naakoshajaa dienaa viss notiek friistailaa (atkariibaa vai kaads k-ko gribees dariit) liidzi njemt: > labu noskanjojumu > santiimus paikai > peldlietas pirtij > fotoaparaatu, ja ir > k-kaadu muuziku vai citu k-ko interesantu. jautaajumi, vai varbuut kaads tiek veelaak - zvana man - 9252547 This post has been edited by zeloco: Jul 17 2006, 22:02 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Informaacija par gothic lolita
Argh, ljoti atvainojos, nezinaaju, ka gothic lolita ir vairaak kaa loli produkts, nevis gotu subkultuuras :| Taatad esmu dumaaks nekaa domaaju ![]() Vienalga mana attieksme pret to visu no taa nemainaas..hmh.. -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:57 |