![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Kāpēc griezt vēnas vai kārties? Nomirt tāpat paspēs jebkurā laikā, tāpēc uztraukties par to nevajag. Dzīves jēga ir patīkami pavadīt laiku - skatīties anime. Izmācīties visas klases, pabeigt augstāko izglītību un iet strādāt, kur var nopelnīt daudz naudas, un nopirkt daudz mangas un anime. Var arī mazāk pelnīt un vilkt visas animes un rakstīt uz... šobrīd DVD.
Ja dzīve ir vienkārši drausmīga, ka tūlīt rīt būs šausmīga diena, kuru nevarēs pārdzīvot, un tāpēc gribās kārties, tad nevajag to uzreiz darīt. Gan jau vēl ir laiks un diski ar animēm, kurus var paskatīties. Un var izbaudīt pēdējo mirkļi, Bet rīt kas būs, tas būs. Pēc nāves vairāk nekādas jēgas nebūs, tāpēc miršanu var vienmēr atstāt uz vēlāku laiku, un tā vietā padarīt kaut ko baudāmu (paskatīties anime) un viss būs labi. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:50 |