![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Vienkārši vajag uz dzīvi skatīties reālistiski, nevis dzīvot sapņu pasaulītē un brīnīties, ka īstā dzīve kož pretim. Mūsdienās jaunā pseido-gotu paaudzei vispār ir raksturīgi saklausīties crap'īgas japāņu faggot-rock grupeles, saskatīties muļķīgas japāņu multenes, un, izejot reālajā pasaulē, jūsties šokētiem, ka uz katra stūra nav varenais varonis Tomaguči, kas ar sava vectēva zobenu glābj viņus no globalizāciajs ideju pārņemtiem robotiem un metā no kabatām laukā pokemonus.
Tad arī rodas apjausma, ka tu tomēr esi naivs mulķis, ko var glābt tikai stipra virve un ozolkoka sija. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:12 |