![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(doomed-Angel @ Jun 30 2006, 18:19) Paldies par padomiem dziivot. Juus saakat kautko izmainiit manaa praataa. Tagad gaismas stars seit ir un uzrakstiet vel ko kaa juus tiekat gaalaa ar saada veida depresijaam vai kas tas un ja jums taadas vispar ir. Tieši ar depresijām es personīgi netieku galā nekādi un tas variants kurš palīdz man ceru, ka nevienam īpaši nepalīdz ![]() Kaut gan atkal nopietni runājot. Dators, alkohols, darbs, cigaretes...nu lūk tieši tādā kārtībā bet ne pārāk bieži ![]() ![]() Gamemaster. Mūsdienu dzīvē šokēti jūtas ne tikai tie, kas ir izauguši nesen, bet arī tie kuri dzīvo ne vienu vien gadu desmitu ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:27 |