![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kāda nozīme - ir jēga vai nav. Dzīvo un viss.
Dzīvē ir daudz lietas bez lielas nozīmes. Viensantīmu monētas par piemēru. Vienīgā jēga ir tā, ka var savākt trīsdesmit tādas un mikriņā šoferim iesmērēt, lai ietaupītu vietu makā. Kāda jēga no tik daudz valodām pasaulē? Varētu pāriet uz vienu, vienotu valodu un nebūtu nekādu problēmu. Nē, tā tomēr ir kultūra - praktiska jēga nav, bet vismaz prieks un lepnums. Bezjēdzīgām lietām vienīgā jēga ir prieks. Vai ar to nepietiek? Mm, par depresijām runājot... Man tādas nav. Un nevajag arī. Pamēģini ēst zemenes, kad tev ir depresija. Zemenes palīdz pret visu. Bet nopietni - nav nekas labāks par svaigām zemenēm. ^^ (Ja vien varbūt zemeņu zefīri, bet tādus man nav gadījies redzēt.) This post has been edited by Kikyou: Jun 30 2006, 19:07 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:09 |