![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Dzīvei jēgas nav, tas ir fakts.....bet nu dzīvot vajag, lai uzzinātu kāda ir tā jēga dzīvei(baigi sakarīgi,ne?)...man par šo tēmu ir maz ko teikt, bet pašnāvības pamācība vienmēr noderēs!
Ko lai saka, nodzīvo vēl vienu gadu un tad vēlreiz pajautā šo jautājumu, moš kaut kāda sajēga radīsies! P.S Pašā sākumā rakstīts "This Land is made for Love and Peace", bet Offtopicā ir paskaidrojums kā izdarīt pašnāvību, man patīk šis forums ![]() ![]() ![]() P.S.S Ja ir depresīja iestājusies, tad noklausies Gay Bar dziesmu, un iejūties lomā! ![]() This post has been edited by Winry: Jun 30 2006, 19:22 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:13 |