![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
dzīvei jēgas nav,jēga ir mirkļiem,kurus Tu izdzīvo savas dzīves laikā.
jēga ir atmiņām. jēga ir jūtām un sajūtām. man reiz centās iesmērēt domu,ka dzīves jēga ir baudā, bet kur tad ir baudas jēga? padomā, Tev taču ir dota vesela dzīve,lai domātu par to,kāda tad īsti ir dzīves jēga. ja labāku ideju nav, vari pieņemt,ka Tavas dzīves jēga [šobrīd] ir dzīves jēgas meklējumos. garlaicīgi nebūs. ![]() iestājusies depresija? (EDIT: kgan šo terminu lietot laikam nav pareizi,jo depresija ir smaga slimība un blahblahblah,bet parastā tauta šo vārdu pārāk bieži lieto, lai apzīmētu vienkārši ilgstošus slikta garastāvokļa un nomāktības uzplūdus..taču tā ir īsāk. ![]() This post has been edited by rebel: Jun 30 2006, 21:08 -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:22 |