![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Manuprāt tu dzīvo, lai darītu citiem labu, strādā, lai atvieglotu dzīvi citiem, mācies, lai kādreiz darītu kādam ko labu ar savu darbu un par to tu dabon prieku un smaidus citu sejās, vai var būt kas labāks par tev veltītu smaidu, par to kā pasaule tev pasmaida pretim, ja tu uzsmaidi tai. Vai vispār ir kautkas skaistāks šai pasaulē kā dzīve...daba... cilvēki, kas rada ko skaistu... debesis.... Es priecājos par katru mirkli ko pavadu šai brīnumainajā pasaulē... par to, ka man šodien ir brīvdiena... par visu, pat tad, kad strādāju esmu laimīga, jo zinu, ka ar to es daru ko labu (ja kas, es kopju augus savos laukos ![]() Anyway, nekas nav labāks par dzīvi tāpēc dziivo! (lai buutu lielaaks stimuls, apguuti ko jaunu, es piemeeram apguustu dziednieciibu un lasu enciklopeedijas, jo kaadam es ar zināšanaam vareeshu paliidzeet) Ir man jeega dziivot un visiem ir, kam nav tas nedziivo. BTW.Kikyou, es esmu redzeejusi zemeņu zefīrus un tie ir kruti!!!!!!! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:09 |