![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tad nu klausās! Ja būs saulains un patīkams laiks, tad braucam uz Jūrmalu! Es gaidīšu Jūs pie "Origo" pulkstenja no pl 10.00 līdz pl 10.30 (vai pat līdz 11.00 ja iepriekš paziņo par nokāvēšanoes telefoniski)!!! Paņemiet līdz: dvieli (ar ko noslaucīties pēc peldes vai uz kura var pasauļoties), puišiem beldbikses un metenēm peldkostīmu, pretiedeguma krēmu (ja tas nepieciešams), Obligāti paņemiet kaut ko dzeramu (minerālūdeni - gāzēt un negāzētu pēc izvēles, sulu va pat pienu)!!! Es paķeršu Futbolbumbu! Ir lūgums atnest kārtis un volejbol bumbu!!! Ja es kaut ko esmu aizmirsis tad atgādiniet man PM! Nevajag Flūdot, citādi Info aizies nebūtībā!!! Mans telefons: 29754303 Braucienu datumi Jūnijā: 9.jūnijs - 12.jūnijs - 16.jūnijs - 21.jūnijs - 26.jūnijs - 29.jūnijs - Ceru uz Jūsu atbalstu!!! Līdz tikšanas reizei!!! ![]() This post has been edited by Tigra2: Jun 3 2008, 15:04 -------------------- |
![]() ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nope, nebūšu visu naudu patriecu šodien, moš nākamnedēļ(ja jūs brauksiet)....bet man tā gribējās, bet neko darīt!
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
QUOTE(Winry @ Jun 28 2006, 17:44) Nope, nebūšu visu naudu patriecu šodien, moš nākamnedēļ(ja jūs brauksiet)....bet man tā gribējās, bet neko darīt! ![]() ![]() manaa postaa tika piedaavaats ka es varu izmaksaat, bet nevienam jau negribas haljavas vai neee. ![]() ![]() sasoodiits! kaapeec shejienes cilveekiem ir tik ljoti pasiiva attieksme uz kaada pasaakuma riikoshanu??? ![]() vakar uz filmu "Dejo liidzi" un vispaar bija uzdroshinaajushies atnaakt tikai paaris atsauciigu cilveeku - Tomoko, Tigra2, Kazuki, Yume (peec meeneeshkartinjas ![]() koro4e narod zvtra i poslezavtra (1. ijulja i 2. ijulja) svetit solnce i ja sobirajusj na more. najdite svojo svobodnoje vremja i prihodite, ja dumaju 4to v odin iz etih dnej TbI budesh svoboden/na. budu stojatj i zzdatj narod u chasov "Origo" v 11.00 - 11.30. budu zzdatj poka mne ne nadojest. moj mob. 29754303 jesli 4toto sli4itsa ne tak! + lai mani vieglaak buutu atpaziit man uz krekla buus Anime meitene ar lieliem buferiem. This post has been edited by gramozeks: Jun 30 2006, 21:26 |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(gramozeks @ Jun 30 2006, 19:49) johaidiii vai tieshaam jums nav laikaaa??? Citiem darbdienas vidū jābūt darbā un ir jāstrādā. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:44 |