![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Viss dzīvē ir ārkārtīgi vienkārši - cītīgi mācies skolā (lai tiktu labā universitātē un varētu tur mazak mācīties), kārtīgi izklaidējies universitātē (maacoties uz sessijām, lai neizmet), kārtīgi izklaidējies darbā un pēc darba (laiku pa laikam arī pastrādājot, lai neizmet) iepazīsti kādu jauku kaudzīti ar pretējā (vai tā paša) dzimuma pārstāvjiem un atrodi to labāko. Apprecies (vai izej pie vīra) un nodrošinies ar pēcnācējiem (laiku pa laikam pastrādājot, lai neizmet). Un tad, kad tev ir 30-35 gadi, vari sākt domāt par dzīves jēgu
![]() Līdz tam domāt par dzīves jēgu nav verts, jo to to dzīvi vel nēsi nemaz piedzīvojis un tāpēc nekādi nevari spriest par tās jēgu. ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:40 |