![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Heey, vispār taisnība, visu laiku bēguļot ar nav pareizi, lai gan to var mēģināt. Vismaz mazliet. Hm, neesi gļēvs un nebēdz, nu jā pie šī standarta daudzi pieturas, arī es, bet ja ir tā kā tu saki, ka attopies piekauts un vnk bļāviens tas nebeidzas, tad ir jau jāsāk domāt kā to apiet. Ja negribi bēgt, gribi būt krutaks, kurš nav gļēvs, bet īsti nevari viņus uzveikt, varētu domāt par ieroča nēsāšanu(ir vairāki veidi kā apmudīt mentus un staigāt bez soda). Par tiem dirsējiem jau vispār tikai ieminējos tāpēc ka ir daži, kas mēdz nevis dažreiz, kā tu saki, uzbraukt, bet gan brauc augumā visu laiku, un tu viņiem neko nevari padarīt, apkārt draugu bars(viņu draugu), visi kautkādi totāli zirgi, eh nu tas tā, atliek izkauties, tā vienmēr ir izeja, bet ja viņš mācās tavā šūlē tad jau ir grūtāk, tad vainu tiec piekauts un smagi pazemots vainu arī piekauj viņu un tad viņa vecāki izrādās kautkādi ietekmīgie tur, ooo uuu piekāva manu nabaga dēliņu, izmet tevi no skolas, norok tavu nākotni un viss ir totālā (*)
He, pieņem skarbo pasauli, saki ka ne nokā nebēdz, bet saki ka nepatīk tas ko uz ielas redzi un ko esi pieredzējis, kāds prieks dzīvot? , prieka nav, ja tiešām nepatīk, tad arī nav jādzīvo , vai ne? bet tad tā būs aiz'begšana no dzīves. Būtībā tev jāiegūst draugi, labi draugi, domāju ka tev tādi ir, tad arī vairāk turaties kopā vairāk tusējiet, varēsit pārdzīvot itin visu... Un patiesībā m0zusam daļēji ir taisnība, bet daļēji.. Atradīsi meiteni, gribēsi dzīvot, kautvai tikai viņas dēļ.... -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:16 |