![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
doomed-Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
Vel ir daudz un dazaadi siikumi kas man nepaiik un tracina bet tos nevar mainiit visu pasaules kaartiibu jau nevar izmainiit tikai tapeec ka es taa gribu...
Vel viena lieta ir taada ka man draugiem ir draudzenes un vinji visu laiku tur chubinaas viens ap otru utt., bet man nau, man ir bijushas draudzenes tikai es taa iisti nesaprotu man taadas saistiibas liekas tjeepa es meeginu to saprast bet nesanaak ![]() un dziive man liekas garlaiciiga balta lapa lai arii viss notiek bet prieks manis tas nau nekas... -------------------- ![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(doomed-Angel @ Jul 1 2006, 00:17) Normaalu draudzeni atrast ir gruuti, bet ar chubinaashanos ir pavisam cita lieta, kad saaksi iet uz klubiem un citiem pieaugusho tusiem sapratiisi chibinaashanas teaatri... ![]() Taapat liela dalja veelaak atradiis ko citu, taa tikai taada niekoshonaas un hormonu iespaida sekas... ![]() Nu man veel trakaak, man 24 un tieshi taapat kaa tev, pat mati kriit jau laukaa, veel nav tiesiibu un sava nopirktaa maaja un super daargaa mashiina... Tie ir taadi siiki sviesti, kuri ejot laikam aizmirstas... Teoreetiski tu esi siicis, kam veel nav bijusi iespeeja sevi pieraadiit, to kas no tevis saaaks un kad iesleegsies nopietnaa domaashaa varees maiit tikai uz 21-25, kad redzees kur straadaasi, kaada gjimene utt...Taas Urlu buushanas un citi suudi pashi aizmirstas un ar lauku kljuust neaktuaalas... Taaka droshi vari neispring, bet peec iespeejas vairaak ieguut pazinju un zinaashanu, tad tava mission liidz 21 ir complete ![]() This post has been edited by Shumins: Jul 1 2006, 11:42 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 11:18 |